SHS SMART

Az erő a kezünkben van – de milyen áron?

 

Manapság a szórakoztató tevékenységeink és a mindennapos munkánkhoz használt eszközeink nagy része olyan technológiákból érhető el, amelyeket hosszú időn át a kezünkben tartunk. Soha nem volt még annyi erő a kezünkben, hogy kommunikálni, beszélgetni, játszani, információt találni és üzleti tevékenységet tudjunk folytatni laptopokkal, mobiltelefonokkal, tabletekkel és más modern elektronikus eszközökkel.

Ennek az erőnek azonban ára van: potenciális egészségügyi kockázatokat hordoz magában az eszközeink által előidézett elektromágneses mezők miatt. Komoly kitettséget okoz az elektromos vezetékeink és hálózataink kisfrekvenciás térereje is. A mikrohullámú sütőnk, az elektromos fogkefénk, a hajszárítónk, a fénymásolónk és egyéb más elektromos berendezéseink pedig maguk is sugároznak. Egyre jelentősebb egészségügyi terhelést jelent számunkra a nagyfrekvenciás hálózataink sugárzása is, amely az évről évre intenzívebb rádiófrekvenciás- és más jeladókból, melyek észrevétlenül jelen vannak körülöttünk és elektroszmog formájában hatnak vissza ránk. Az elektroszmog az elektromágneses jelenség-kör zavaró hatásait foglalja magában, amely mindenütt jelen van, a folyamatos, egyre gyorsuló technológiai fejlődés következtében.

Így ma már szinte nincs is olyan pontja a bolygónknak, ahol ne lenne érzékelhető és mérhető ez a jelenség.

Az általunk használt hordozható és kompakt elektronikus eszközöket közvetlenül használjuk kézzel elérhető távolsággal, így nincs védelem az eszköz és a test között. A laptopok és a tabletek szorosan közel vannak hozzánk, a mobiltelefonok pedig közvetlenül érintik a fejünket, testközelben hordjuk őket, a „harmadik kezünkké” váltak.

 

HOGY HAT EZ RÁNK?

Egyre több tudományos tanulmány kimutatja, hogy a sugárzás és az általa okozott hőhatás együttesen számos egészségügyi problémához vezethet, beleértve a termékenységi problémákat, a DNS-sérüléseket, a bőrproblémákat valamint más súlyos egészségügyi problémákat is. Ezek az eszközök –amelyek olyan közel vannak hozzánk és egymáshoz is, halmozottan negatívan hatnak a testünkre.

 

MI VÉD MEG MINKET?

Sok évig tartó probléma feltárás, technológiai elemzés és a szükséges szakterületek tanácsadói segítségével létrehoztunk egy műszaki védelmi rendszert.

Egy olyan védelmező egységet, mely kiszűri és egyben csökkenti is az ártó elektromágneses sugárzásokat, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon sugárzást, geopatikus torzulásokat egyaránt, ezáltal lényegesen csökken az ezen behatások által kialakulható egészségkárosodások, megbetegedések rizikója.

Az elektromágneses sugárzás elleni védelem rendszeres használatával megnyílnak a sejthártyák , a sejtpotenciál zavarok rendeződnek,  (a mobiltelefonálás, az alap sugárterhelés, a wifik, a számítógépek, az elektromos háztartási berendezések használata ellenére is). Ezért az egészséges táplálkozásban jelen lévő minőségi tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, szénhidrátok és aminosavak sokkal könnyebben bejutnak a sejtek belsejébe, így minőségi és hatalmas energia ég el sejtszinten, ugyanakkor az égéstermékek során keletkezett méreganyagok kijutnak a szervezetből. A sugárzás védelmi rendszerre épülő egyénvédelmi eszközeinkkel energetikailag és funkcionálisan is támogatjuk az emberi pszichoszomatika ideális működését.

Ezen eszközök alkalmazzák az EU-ban már bevált technikákat, anyagokat, melyeket továbbfejlesztettünk, kiegészítettünk és egy egységes rendszerbe kapcsoltunk. Ezen rendszer elemi egysége az SHS SMART

Az SHS SMART védelmet biztosít a fent részletezett sugárzások ellen, a mindennapos használati multimédia- és okos eszközök által koncentráltan jelenlevő ártalmas háttérsugárzásra. Az eszköz kis mérete és könnyű elhelyezhetősége okán lehetőséget biztosít, hogy akár a munkatársak, vagy szeretteink saját maguk felragasszák készülékeikre, kialakítva a személyes védelmet.

 

Megvásárolom

 

További szolgáltatásaink:

SHS HOME Complex

SHS Realx

SHS Cars