SHS HOME Complex

Megoldás a Elektroszmog MENTES ÉLETTÉRRE

Mindenkinek szüksége van harmonizált élettérre a tudományos-technikai fejlődés jelenében, így a védekezés az egyetlen megoldás.

Az SHS HOME egy olyan komplex sugárzásvédelmi technológiát ajánl megoldásnak, amely életterünket érintő, minden egészségre negatívan ható sugárzással szemben, is teljeskörű védelmet biztosít.

A pihentető otthoni élmény során ezeknek a kellemetlen és káros hatások kiküszöbölésének érdekében dolgoztuk ki az SHS HOME-ot, azzal a céllal, hogy csökkenteni tudja az elektromágneses szennyezést az Ön otthonában. Egy összehangolt és harmóniát árasztó otthonban az emberek és az állatok nyugodt és biztonságos környezetben tudnak pihentető időt tölteni, egyúttal létrehozunk egy sugárzásilag rendezett életteret.

Célunk, hogy védelmet nyújthassunk az SHS HOME természetes védőpajzsának aktiválásával az Ön otthonában annak érdekében, hogy az otthonlét egy nyugodt, sugárzástól mentes időtöltés lehessen és az otthon a nyugalom szigeteként a teljes kikapcsolódás színtereként működjön az ottélők számára, az alvás minőség optimalizálása mellett.

AZ ELSŐ LÉPÉS – Elektroszmog Mérés

A vizsgálandó környezet terhelésének megállapítása.

A sugárzások mérése hiteles tanúsítvánnyal ellátott, nemzetközi szabvány szerinti mérőműszerekkel történik, a mérés, jegyzőkönyv dokumentáció és védelemre vonatkozó műszaki javaslattétel kidolgozott protokoll alapján történik. ez egy nemzetközi sztenderken alapuló folyamat, melynek eredményeként az általunk alkalmazott védelmi rendszer az SBM 2015 Nemzetközi Épületbiológiai Ajánlásnak felel meg.

A kialakított épületbiológiai védelem HARMONIZÁLT ÉLETTÉR / OTTHON kialakulását eredményezi, amelyre mindenkinek szüksége van a tudományos-technikai fejlődés jelenében és belátható jövőjében.

A KIDOLGOZOTT PROTOKOL

– Bemutatja az egészségügyi kockázatokat, illetve épületbiológiai mérések folyamatát, értékelését és segít az esetleges problémák azonosításában.

– Elvárja az összes műszeres mérési eredmény pontos dokumentálását, az egyes alkategóriái a kritikus beltéri környezeti hatásokat írják le.

– Preferálja a kockázatmentes, funkcionálisan működő beltéri környezet létrehozását.

HITELESÍTETT JEGYZŐKÖNYV

A mért környezeti terhelésről általunk hitelesített jegyzőkönyv, a sugárzás szükséges mértékű csökkentéséről pedig szakmailag megalapozott ajánlat készül.

MÁSODIK LÉPÉS – védelmi rendszer telepítése

A környezet terhelés felmérése során nyilvánvalóvá válnak a vizsgált otthonban a szennyezés okai. Az elektroszmog-lábnyom kimutatása magába foglalja azokat a nemzetközi hitelesített vizsgálatokra alapozott védelmi rendszer technológiai és optimális méretmeghatározását is, amelyek a vizsgált otthoni környezet konkrét elektroszmog kibocsátásának csökkentésére, vagy teljes semlegesítésére vonatkoznak.

Az ajánlat tartalmazza a sugárzásvédelmi berendezések javasolt telepítési nagyságát, dokumentációját és a bekerülési költségeket. Társaságunk a telepítést saját erőforrással és tapasztalt mérnökkollégákkal biztosítja Ön és családja védelme érdekében, szem előtt tartva az esztétikai és funkcionális megoldásokat.

Az SHS HOME Complex rendszer telepítését követően ellenőrző és igazoló méréseket végzünk.

HARMADIK LÉPÉS – auditált csökkentés / semlegesítés

Sor kerül az ajánlat szerinti, sugárzást csökkentő eszközök telepítésére, majd a kontroll mérésekre. A semlegesített és kizöldített élettér egy hitelesített tanúsítványt kap, Ön pedig egy auditál jegyzőkönyv birtokosa lesz, melynek birtokában otthona a piacképesség jegyében az elektroszmog-semlegesség által egy értéket növelt ingatlant fog jelenteni Önnek.

Otthonának teljeskörű védelme mellett 25 éves fejlesztési munka eredményeként funkcionális térvédelmi és egyéni védőeszközökkel biztosítjuk az Ön és családja egészségének megőrzését.

További szolgáltatásaink:

SHS Relax

SHS Smart

SHS Cars