SHS CARS

Védelem az autóban

A zárt térben, de az emberi testen kívül lévő háttér- sugárzás nagysága akár 45-50-szerese is lehet a kültéri értékeknek.
Modern autóink modern elektronikával rendelkeznek.

Az egyre kifinomultabb járműtechnológia, mely GPS irányítás, GPS nyomkövető eszközök, távvezérlők, tápellátási tartozékok,
rádiós és zenei rendszerek, bluetooth segítségével növelik az autó hatékonyságát és a mi biztonságunkat valamint kényelmünket. Ezen rendszerek káros hatásai észrevehetetlen módon körbevesznek bennünket.

 

Negatív információ szűk helyen

A jármű karosszériája úgy működik, mint egy Faraday kalitka, mely az összes elektromágneses sugárzást az autó szűk belső terében zárja le. Ezen hatásra szervezetünk fáradtsággal, fejfájással, koncentrációvesztéssel és a reflexek lassulásával reagál. A már fentiekben részletezett elektromágneses sugárzások szempontjából a legsebezhetőbb személy nem feltétlenül az, aki az autót vezeti.

Például az akkumulátor, hangszóró vagy a Bluetooth egység mellett ül az utas, akkor a sugárzás értékei érthető módon magasabbak lehetnek. Íly módon a sugárzás veszélyének legalább annyira ki van téve az utas, mint a vezető is.

 

Az SHS CARS – komplex megoldás az Ön autójában

Az SHS CARS egy olyan komplex sugárzásvédelmi technológia, amely az utazás közben is sugárzásilag rendezett életteret biztosít számunkra.

 

 

Megvásárolom

 

 

 

 

 

 

 

További szolgáltatásaink:

SHS HOME Complex

SHS Relax

SHS Smart